En solig dag i Gopshus

Sitter nu i stugan och tar igen mig efter en heldag i underbart väder! Vi är här uppe och släpar ris, eldar och slänger annat ris på den offentliga majbrasan. Vi har kört hårt i 8 timmar och det känns i hela kroppen. Nu njuter vi av Körslaget och jag förstår inte vad det är för fel på Tommy Körberg som tycker att det är ett hemskt program. Körslaget är ren glädje! Vi tycker att alla körerna har varit bra i kväll men håller på den rosa Västeråskören som har varit bra under hela tävlingen.

Nu är min datortid slut så det är bara att lämna över den till näste surfare.


Sköna söndag!

Vaknade tidigt och valde att ligga kvar i sängen. Lyssnade färdigt på min mp3-bok ( Sorgmantel av Unni Lindell) slumrade till och vaknade men kände att här vill jag ligga kvar så då läste jag ut min bok "Matthandlare Olssons död" av Karin Wahlberg. Slumrade återigen och därefter när jag vaknade startade jag en ny mp3-bok "Svinajakten" av Anna Bovaller och gick upp för att äta frukost. Vilken härlig och slapp morgon! Alla tjejer och även mannen var vakna så vi tjejer åt frukost och spelade alfapet tillsammans medan gubben hamnade framför tv:n ist.

Vi hade inget speciellt inbokat för dagen så vi tackade utan tvekan ja till den fikainbjudan som kom via telefon från mor och far min. Det var som alltid gott och trevligt att få träffas. Tack så mycket för fikat! Hann också lufta sängen och bädda rent den innan jag hamnade framför datorn. 

Dotter A har letat fram trollkläder som hon ska ha på sig inför 9:ornas avslutningsfotografering i skolan i morgon. Hon kommer att bli ett mycket sött troll!

Solen skiner och det regnar samtidigt = ett riktigt aprilväder! Önskar nu lite mer värme och sol för jag har gått igenom klädkammaren och hittat vår/sommarkläder som jag tagit fram och som jag nu vill börja använda!  

Håller nu tummarna för att min plastsvärfar ska piggna på sig efter den stroke han fick i morse. Stor kram till dig B!

Nu äntligen!

Har nu äntligen kommit igång med mitt motionerande igen! Jag var duktig och prioriterade promenaderna under hösten och ända fram till jul men sen när jag egentligen hade all tid i världen så fanns det så mycket annat trevligt att göra! Men nu efter ett långt uppehåll med bara sporadiska turer ute längs vägarna har jag nu kommit igång och startat min nya vana! Känns skönt! Tänk så mycket lättare allting är när solen skiner och det är riktigt varmt ute.

Nu ska jag göra kvällsfika - det blir årets sista semlor vi ska njuta av!


Grålördag

Jag hade sett framemot ett soligt påsklov då lusten att fixa både ute och inne skulle infinna sig men det är inte mycket lust som ramlar över en när det är regnigt och grått hela tiden! Det enda som är positivt är att snön försvinner i ett rasande tempo och att vårfåglarna kvittrar så man har svårt att sova på morgonen!

Var till Uppsala och hämtade hem de två äldsta döttrarna i går kväll. De har varit i Falun på intensivkurs tillsammans. Det har gått bra och de har haft det bra. Men som alltid är det skönt att få komma hem igen! Vi åt en efterlängtad middag på Max innan vi åkte hem för att där fortsätta sätta upp fototapeten åt yngsta dottern. Den har länge gett mig dåligt samvete eftersom hon fick den i julklapp och det är ju ett tag sedan! Men nu äntligen har den kommit på plats. Nu hoppas jag bara dottern kan vakna så vi kan fixa till resten i rummet också!

Ser fram emot kvällen då vi ska bort på middag till goda vänner!

Hem ljuva hem!

Vi har varit uppe i stugan och firat påsken och 3/4 av familjen har åkt skidor. Vädret har varit riktigt bra och solen värmde oss 2 av 3 dagar. Släppte av dotter 2 i Falun på väg hem och dotter 1 kom upp med tåg för att tillsammans gå resten av veckan på intensivkurs. Jag hoppas så att de får en trevlig och bra veckan tillsammans!


RSS 2.0