Vår och livet går vidare

I morse var det  -14 grader ute och det är lite i kallaste laget nu kan jag tycka. Men solen som lyser gör att man känner att det är vår på väg. Under eftermiddagens promenad upptäckte vi att det finns nytt liv i hagen! I går såg vi ett litet lamm skymta i halmen och idag såg vi ytterligare två små härliga lammungar ta sig fram på stapplande ben! De två måste ha varit dagsfärska! Man blir imponerad av de små som skuttar fram, om än lite ostadigt, att de klarar av att födas ute när kylan ändå är stor vissa delar av dygnet. Fascinerande!

Har klarat av en körövning och det kändes bra när vi var färdiga. Vi har kämpat bra och de nya sångerna är verkligen något att bita i. Men som den duktige och pedagogiske körledare han är vår käre Christian så plockade han fram några gamla godingar som vi kunde luta oss tryggt mot och bara sjunga utan att behöva tänka allt för mycket på att få ihop våra stämmor. Jag tror att vi alla hade känslan av att även de svåra sångerna kommer vi att fixa om någon vecka! Det är Christians förtjänst!

Nu hoppas jag på att döttrarna frisknar på sig och slutar hosta och hacka. De själva är också riktigt less på att vara sjuka.

Hux flux så är det bara två arbetsdagar kvar den här veckan! Tiden springer verkligen fram!


RSS 2.0