Slö, slapp och .....

Har inte varit här inne på min blogg på väldigt många dagar. Livet har rullat på och jag har inte haft varken tid eller inspiration att få ur mig något. Jobbet svänger hit och dit - men det är just det som är tjusningen också; att inte veta hur nästa dag ser ut. Men vi har börjat med handledning och det sätter igång tankar och funderingar hos mig. Vi har fått boktips som jag med glädje slänger mig över.

Vårterminen har startat med skjutsande till allt vad gitarrlektioner, musikskolor, fotbollsträningar och fotbollsmöten heter. Däremellan ska jag själv hinna med två styrelseuppdrag och en omsorgsgrupp. Gymträningen är ju kul så den bör hinnas 2 gånger/v. Det är tur att man är ung och stark :S

Men jag gillar mitt liv som det ser ut nu. Kunde kanske bli lite bättre temperatur utomhus så man kan vara ute i längre pass och det räcker gott och väl med den snömängd vi fått. Längtar till våren!

Snart är det sportlov och då hoppas jag på sol och sol och mer sol!



Fredag - härliga fredag!

Har gjort min första arbetsdag det här året - det gick bra och det var trevligt att träffa kollegorna igen!

Handlade lite och åkte hem för att laga mat och jag hade hela familjen hemma!  ( ja alla de som bor hos oss i vanliga fall vill säga!) Åt frasvåfflor med grädde och sylt. Slappar nu lite framför datorn innan jag ska bänka mig med något gott framför tv:n kl. 20.00 då Let´s Dance börjar.
Jag gillar det programmet! Önskar att även jag kunde dansa så. Men med en stelopererad rygg vet jag att jag inte har den kroppen så att det skulle kunna gå. Men drömma och önska kan man alltid göra! Jag beundrar alla de som deltar och lägger ner mycket tid och energi och slit på att dansa för bl a mig.

Kylan fortsätter ute och jag är tacksam att jag får vara inne!

God fredagskväll!

Borde man ha avlagt ett nyårslöfte?

Hämtade dotter S idag när jag ändå skulle fram och tanka bilen, börjar ju jobba i morgon och då kan det vara bra att komma ända fram! När vi sedan kommit hem och jag har kört in bilen i garaget och där petat igen alla springor i dörren med gamla lakan känns det skönt att få komma in i stugvärmen igen. DÅ vill dotter A bli körd till kompis långt utanför Harbo City! Men jag är ju ändå bara hemma och kan väl ställa upp, hon har ju inte blivit skjutsad på såååååå länge! Vad gör man? Var det så här jag ville tillbringa min sista lediga dag för den här julen? Nej, tror inte det! Nu måste jag bli riktigt duktig på att säga vad jag tycker och framhålla vad jag vill! 

Ska börja så fort jag skjutsat henne.....

 

Slö slapp dag ... igen!

Vaknade av att yngsta dottern höll på att göra sig klar för att ta bussen till pojkvännen. Hon berättade att det var - 20, 4 grader ute! Valde då att ligga kvar i sängen och läsa ut min bok istället för att gå upp och göra nytta!

Åt frukost i lugn och ro. Slappade framför tv:n större delen av dagen och tog en sväng till Östervåla och Läkarstationen på eftermiddagen. E har nu fått sista sprutan av 3 för livmoderhalscancer så nu är alla döttrar färdig vaccinerade och det känns skönt! Handlade lite på Ryllan innan vi åkte hem och åt upp lasangeresterna från i går. Jag gillar när det finns rester hemma! Men just lasange är ingen höjdare. Vet inte varför min lasange, som är så jättegod när den är nygjord, ska bli så torr dagen efter? Hur gör ni andra?

Nu önskar E att vi föräldrar ska komma in i hennes rum för att se sista Harry Potter filmen tillsammans med henne. Eftersom vi kommer att få sitta i hennes säng så vet jag att jag kommer att somna! Hur ska det då gå till natten?


Måndag

Vad ska man hitta på idag då? Känner pressen från Mannen, som börjat jobba idag att jag minsann borde göra något "nyttigt" också... Tror att jag ska gå ut och ta en morgon promenad innan jag dammsuger här hemma - för det är det ingen annan som ser att det behövs göras!

Kanske kommer jag på något trevligt att göra efter powerwalken!


1 januari 2010

Nyårsafton och vi har firat min bror som fyllde 38 år. Alltid trevligt att komma dit och att få äta deras goda smörgåstårta och att umgås.

Därefter åkte vi hem och förberedde inför kvällen som firades med min syster och hennes son samt goda vänner. Vi åt och pratade, tittade lite på hockeyn (som småkronorna vann!) samt spelade spel. Gick ut i snön för att skjuta upp lite raketer och önska varandra ett gott nytt år innan vi gick in och fortsatte äta ost och kex samt godis och snacks.

Nu är det undanplockat i köket och jag borde gå och lägga mig men det är ganska skönt att sitta här även fast klockan är mycket - inte så ofta som jag är uppe 02.57!

Önskar alla ett gott nytt år - ta vara på året och gör det till ett bra år!

RSS 2.0