Påkopplad natt!

I går var jag till sjukgymnasten och fick råd och tips på övningar som jag kan göra för att lindra det onda i mitt vänstra ben. Fick också låna hem en Tens som jag kan koppla på där det värker.  Det är två gelplattor som sätts fast på de ställen där muskeln spänner och sedan startar jag dosan som är kopplad till plattorna och så går det strömstötar ut i min kropp! Fungerar väldigt bra!

En av övningarna som jag ska göra kan jag göra i sällskap av någon väl utvald person - i det här fallet blir det min Man som får offra sig eftersom döttrarna inte vill, eller så kan jag göra den själv om jag använder mig av ett dörrhål! Provade dörrhålet först, eftersom Mannen var på jobbet, men det gjorde så fruktansvärt ont så det la jag snabbt ned! Gjorde övningen lite senare när jag hade sällskap och det gjorde också ont men inte lika mycket!

När jag sedan skulle smyga i säng, Mannen hade redan somnat, så kopplade jag först på Tensmackapären på mitt lår och knäveck och sedan kopplade jag in mp3-spelaren i öronen! Hade alltså sladdar och dosor överallt! Men somna det gjorde jag! Vaknade till vid 4-tiden och kopplade på strömmen till Tensen och somnade om! Tror att det blir en repris i natt igen.


RSS 2.0