Ibland....

Ibland skulle jag vilja ha ett trollspö som jag kan svinga över mig själv och andra för att skänka rätt förutsättningar och ett behagligare liv till de som behöver.
Ibland skulle jag vilja ha ett sinne som kan känna av hur andra uppfattar mig så jag inte trampar på och kommer med syrliga kommentarer som sårar.
Ibland skulle jag vilja kunna och veta allt.
Ibland skulle jag behöva bli sedd för den jag är.
Ibland skulle jag vilja att någon ser vad jag skulle behöva utan att jag behöver säga något.
Ibland vill jag vara med.
Ibland vill jag bara vara.
Ibland vill jag inte alls.
Men oftast är allt som det ska.    

Veckans bästa dag?

Kan det vara så att det är torsdagen som är veckans bästa dag? Just idag känns det så! Man har nästan gjort klart ännu en hel arbetsvecka det är bara fredagen kvar och det känns alltid positivt. Dessutom börjar min morgondag med ett pass på gymmet och sedan simning på arbetstid - det är väl lyx? Sen har man hela helgen kvar att njuta av och just den här helgen är inte mycket inplanerat så det känns också lite lyxigt! Kanske ska hitta på något otippat. Känner att jag har varit seg och tråkig och inte hittat på så mycket nya saker utan mitt liv har nog rullat på i gamla hjulspår av bara farten. Kanske blir till att åka på en rallytävling vilket jag inte har gjort på över 23 år! Kanske på tiden nu?
Blir inte många döttrar hemma i helgen heller så inga mattider att passa! Det är också en liten lyxkänsla! Vi kan äta när vi vill och vad vi vill! Men det är alltid trevligt när de kommer hem igen - tro inget annat!

Nu ska jag heja på Sverige i handbolls-VM


RSS 2.0