En trevlig helg!

Har hört att någon som står mig nära tycker att jag är sen med mina uppdateringar på bloggen! Hmm..... Men det beror ju bara på att jag har gjort andra, oftast, roliga saker!

I fredags fick jag ila från jobbet för att vara med på min mormors systers begravning. Det var en fin stund och det känns bra att få vara med när tanterna och farbröderna som funnits med under min uppväxt får lämna jordelivet för att gå vidare mot nya äventyr. Men det känns tomt också... Jag hoppar genast upp ett par pinnhål på åldringsstegen...

Fredagen avslutades med en bussresa tillsammans med Lärarförbundet. Vi åkte till Göta Lejon i huvudstaden där vi fick se och höra Grease - den svenska versionen - en underbar föreställning!

Lördagen tillbringades i Östervåla Kyrka där det var bröllopsyra och min yngsta dotter gick brudmodell! Hon var så vacker och jag fällde en tår i kyrkbänken! Hur ska det bli när det är på riktigit nästa gång? Därefter degade jag tillsammans med mina två hemmavarande barn i mörkret (earth hour) framför tv:n där det blev ett konstigt slut på Körslaget. Mannen tillbringade lördagen med att sälja våfflor framme på byn innan han åkte till Uppsala för att curla (inte en dag förtidigt tyckte döttrarna som gärna ser mer curlande från hans sida här hemma:)) och äta god mat tillsammans med sina arbetskamrater.

Söndagen blev en slappardag - skjutsade A på träning och tvättade och plockade här hemma. Det var välbehövligt kan jag säga! De äldsta döttrarna övningskörde flera timmar med sin far. Dagen avslutades med sångframträdande av vår kör i Harbo Kyrka. Vi har aldrig gjort ett så bra framträdande av Dagen är nära som då! Vi kände oss mycket stolta!

Det var en mycket intensiv helg! Hoppas att veckan blir något lugnare så jag hinner vila upp mig inför påskens matorgier!




Det känns lite tomt...

Trodde inte att jag skulle känna så men jag saknar dig. Är tom inombords. Vandrar runt och känner mig vilsen. Har bundit upp mitt liv den senaste tiden utifrån dig och nu är du borta. Vad ska jag göra nu? Inget att längta efter, inget att diskutera med min omgivning om längre...  Borta är glädjen, färgerna och spänningen! Hur kunde jag bli så här beroende? Mina närmaste förstår mig inte så vem ska jag kunna dela min saknad med?
Jag saknar Dig så Melodifestivalen!!!!!
Tack och lov är det snart dags för Körslaget ;)


Fredagkväll!

Sitter framför tv:n med datorn i knät och spikmattan bakom ryggen! Det är livet det! Man orkar inte så mycket när fredagskvällen infinner sig. Har skjutsat A på tjejfest, E har åkt till en vän och Stefan har inte kommit hem från flugfiskemässan som han varit på hela dagen och när han väl kommer hem har han nog händerna fulla med prylar!

Jag laddar inför kvällens Let´s Dance och hoppas på rättvisa och sunt förnuft i kvällens omröstning.

Nu ska jag titta på förra veckans Solsidan som jag missade!

Trevlig kväll på er alla!

RSS 2.0