Fulltecknad dag

I dag har vi varit på filmpremiär med kändismingel! Det var en mycket trevlig tillställning! Filmskaparna/skådespelarna själva tog emot och hälsade oss välkomna samtidigt som de serverade dryck med eller utan alkohol samt snacks. Mycket gott! Biosalongen fylldes snabbt och en positiv förväntan låg i luften. Alla såg vi fram emot att få se "Glenn över sjö och strand". Vilken film! Vilka killar! Tack för att ni bjuder så på er själva! Vi skrattade och njöt och ville inte att det skulle ta slut. Kan varmt rekommendera er att se den om ni får möjlighet. Vi tecknade oss för en DVD så småningom!

Därefter lunchade vi med goda vänner innan vi gav oss ut i julklappshysterin! Dotter 2 åkte iväg för att spela match och dotter 3 för att träffa pojkvännen så det blev bara Mannen och jag som skulle inhandla julklappar. Det kändes som förr i tiden innan vi hade barnen och det var en positiv upplevelse att bara vara vi. Enklare på något vis. Nu känner vi oss nöjda med dagens aktiviteter och inköp. Men vi är inte helt färdiga med julklapparna än - även om vi är på mycket god väg.

Nu är det dags att gå i säng för att orka med morgondagen då svärmor med man bjuder barn med respektive och alla barnbarn på julbord på Ålandshav. Det ser vi fram emot och hoppas på en lugn båtresa ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0